CHALET GRAU
CHALET.
WINTER.
ZOMER.
CONTACT.
LINKS.
CHALET.

MAUTERNDORF.

BEZETTING.

SKIGEBIEDEN.

WINTER.

ZOMER.

HUTTENBOEK.

Het skigebied van Mauterndorf, Großeck-Speiereck, is een familievriendelijk skigebied midden in de Lungau (1.100 – 2.400 m).  

 

Het gebied heeft in totaal 47 km pisten. Het is een zeer afwisselend gebied met ook een aantal mooie offpiste mogelijkheden. Je hoeft niet met de gondel naar beneden. De dalafdaling is mooi, lang en uitdagend. Maar je kunt ook het sprookjespad naar beneden nemen.

 

Mauterndorf kent ook een uitgebreid en heel mooi loipe-net. De loipe loopt voor het huis langs! U kunt zo instappen!

 

Het leuke van Mauterndorf is dat de mensen er zeer vriendelijk zijn, men het gebied en de sfeer authentiek wil houden maar wel met alle moderne voorzieningen. Zo is er een zeer snelle gondelbaan, moderne stoeltjesliften en prachtige pisten en kent  Mauterndorf nagenoeg geen wachttijden!

 

De skihutten en restaurants op de pisten zijn gezellig en met veel hout ingericht. De skischool is zeer kindvriendelijk en er wordt alles aan gedaan om het voor de kids zo leuk mogelijk te maken. Zo is er het bekende heksenbos, een uitdagend en sprookjesachtig pad midden door een prachtig bos!

 

Naast Großeck-Speiereck vormen de skigebieden Aineck-Katschberg (120 km pisten), Fanningberg (41 km) en Obertauern (100 km) allen deel uit van de Lungau en zijn vanuit Mauterndorf binnen 10 tot 20 autominuten te bereiken. Ook zijn er skibusverbindingen tussen de skigebieden.

MAUTERNDORF

KATSCHBERG

FANNINGBERG

SKIGEBIEDEN.

  OBERTAUERN